Privacy & GDPR

We vinden uw privacy erg belangrijk, we zorgen dat de persoonsgegevens die u met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lichten we graag toe hoe we dat doen. Heeft u hier vragen over, dan helpen we u graag. U kunt ons bereiken via info@bokkepootjesforlife.be

We houden verschrikkelijk veel van koekjes maar wees gerust: onze website zet geen cookies op uw pc. Na het invullen en verzenden van het bestelformulier op onze website slaan we persoonlijke gegevens op die noodzakelijk zijn voor de verwerking van uw bestelling.
Het betreft uw naam, e-mailadres, mobiel of telefoonnummer en uw woonplaats. We versturen uw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL). Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje. Deze data worden opgeslagen op beveiligde servers van Alfahosting.

De opgeslagen persoonsgegevens zullen nooit gedeeld worden met derden. Op het einde van de actie BokkepootjesForLife zullen alle persoonsgegevens gewist worden tegen uiterlijk eind januari 2020. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met info@bokkepootjesforlife.be.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een andere door u genoemde organisatie te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@bokkepootjes.be. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, Paspoortnummer en Rijksregisternummer zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel als mogelijk, uiterlijk binnen vier weken op uw verzoek.